Doen & Zien

Doen & Zien

Activiteitenkalender

31 maart / 7 april 2023 - Nationale Museumweek
27 april 2023 - Koningsdag
13 en 14 mei 2023 - Nationale Molendag
alle maandagen de gehele zomer - Toeristenmarkt Domburg
de gehele zomer - Ringrijden
15 / 17 september 2023 - Jazz by the Sea

Voor een uitgebreider overzicht van de evenementen in de buurt kunt u terecht op de website van Zeeland.com

Domburg

In de idyllische zeebadplaats Domburg laat iedereen de zaken van alledag achter zich. Hier kunt u met volle teugen genieten van de zee en de prachtige stranden, het bourgondische Zeeuwse leven ervaren in een van de vele uitstekende restaurantjes en u heerlijk laten verwennen in een kuur- en beautycentrum.

Slenteren langs de winkeltjes, die 7 dagen per week open zijn of over de Seizoensmarkt in Domburg (iedere maandag van mei t/m september) om daarna neer te strijken op een van de vele gezellige terrasjes draagt bij aan het heerlijke vakantiegevoel.

zeevantijd08
museum_domburg

Ontdekken

Op de Domburgsche golfbaan, waar de vele bomkraters (overblijfsel van de Tweede Wereldoorlog) nu als grasbunkers een karakteristiek onderdeel van de baan vormen, beleeft u een uitdagende partij golf.

Ook een bezoekje aan de oude villa van kunstverzamelaarster Marie Tak van Poortvliet waar kunst- en cultuurtentoonstellingen te zien zijn, is zeker de moeite waard.

Terra Maris, hét museum voor natuur en landschap van Zeeland, is gevestigd in de voormalige orangerie van kasteel Westhove, gelegen in het prachtige natuurgebied De Manteling van Walcheren, tussen Oostkapelle en Domburg.