Kamers

Kamers

Info

De kamers in het witte huis bevinden zich op de 1e verdieping en beschikken over comfortabele boxspringbedden, een volledige badkamer, een zitje, een koelkastje en televisie.

Achter in de tuin staat een mooi licht tuinhuis, welke geheel gelijkvloers is en dezelfde inrichting heeft als de kamers in het witte huis. Ook hier garanderen de comfortabele boxspringbedden u van een goede nachtrust. Kamer 55 in het tuinhuis is te reserveren als speciale kamer als u met een hond bij ons wilt verblijven. De overige kamers in onze B&B zijn strikt ‘huisdier-vrij’.

Het witte huis beschikt over een eetkamer waar u na het ontwaken heerlijk rustig kunt genieten van een uitstekend ontbijt met een eitje, verse jus d’orange en fruit.

Tussen het witte huis en het tuinhuis bevindt zich een mooie duintuin met zitjes waar u volop van de zon kunt genieten. Bij mooi weer serveren wij het ontbijt buiten aan de grote tuintafel en ook ’s avonds wordt hier tot in de late avonduurtjes volop genoten.

 

Praktisch

De prijs per kamer is vanaf € 89,50 t/m € 160,00* (dit is afhankelijk van het kamertype, het seizoen en het aantal nachten dat er gereserveerd wordt.) Voor de exacte prijzen op de verschillende data voor de verschillende kamers en voor het verschillend aantal nachten kunt u kijken op onze Prijzen 2023
Inchecken bij de B&B kan vanaf 16:00 uur, uitchecken graag vóór 11:00 uur.

Elektrische fietsen kunt u bij ons opladen.

Het is nu ook mogelijk om uw elektrische auto bij ons op te laden op de gereserveerde parkeerplaats achter de slagbomen!

*De op deze pagina vermelde kamerprijzen zijn inclusief BTW,
ontbijt met Zeeuwse streekproducten / scharreleitje /verse jus d’orange / fruit, gebruik wifi, maar éxclusief gebruik parkeerplaats achter slagbomen in "betaald parkeren gedeelte" Domburg en toeristenbelasting. De toeristenbelasting bedraagt in 2023 €2,05 p/p/p/n.

Alle kamer prijzen die u op deze pagina ziet gelden per nacht.

Vóórdat u reserveert, leest u vooral onze annulerings-voorwaarden.

Wist u al dat onze B&B ook in zijn geheel is af te huren?

U zoekt een bijzonder verblijf voor ongeveer 8 personen (evt mét kinderen)? Ook dát is mogelijk bij B&B Zee van Tijd Domburg!
Uiteraard hebben wij daar speciale tarieven voor, vraag (via ons contactformulier) gerust eens naar de mogelijkheden, er is meer mogelijk dan u denkt...

meer info…

kamer 33 & 44

Bed: 2 aparte boxsprings(80x190 cm) met comfortabele topper...
Kamer grootte: ±17 m² incl. badkamer met douche & toilet, op 1e verdieping, tv, zitje + koelkastje aanwezig
Uitzicht: op schelpenpad, vergezicht duinenrij en achtertuin/duinen
Bijzonderheden:1 extra opklapbed mogelijk (kind), huisdiervrij

Kamerprijs: vanaf € 89,50*

*afhankelijk van seizoen en aantal nachten

 

Reserveer

zeevantijd01

 

zeevantijd07

kamer 55 & 66

Bed: 2 aparte boxsprings(90x210 cm) met comfortabele topper
Kamer grootte: ±20 m² incl. badkamer met douche & toilet, tv, zitje + koelkastje aanwezig
Uitzicht: op witte huis en achtertuin
Bijzonderheden: Kamer 55 & 66 zijn gelijkvloers, dus toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Beide kamers zijn onderling verbonden met een tussendeur, ideaal voor families met kinderen. Kamer 55 is eventueel te boeken als kamer met hond (huisdier), kamer 66 is huisdiervrij. Geen extra bed mogelijk.

kamerprijs: vanaf € 99,50 *

*AFHANKELIJK VAN SEIZOEN EN AANTAL NACHTEN

Reserveer

Strandcabine

Grootte: ± 4 m²
Features: incl. 2 beach en windscherm

Prijs: vanaf € 25,-* per dag

(alleen voor onze gasten)

*afhankelijk van seizoen

strandhuis001

There is nothing

more precious than time

www.bbzeevantijddomburg.nl